Redactie

Onze vaste groep van vrijwilligers:

Splinter Witteman – redacteur Randstad

De Amsterdamse Splinter schrijft over alles wat belangrijk is in zijn bubbel. Is enorm op de hoogte. Schaamt zich voor zijn achternaam en kijkt moeilijk (misschien komt het door zijn bril zonder glazen). Kleurt het liefst binnen de ringetjes. Heeft uiteraard een glutenallergie.

Filippo van Rijswijk – redacteur Sport

Wat niet veel mensen weten van Filippo, is dat hij ooit in een ver verleden een verdienstelijk voetballer was. Heeft naar eigen zeggen gespeeld bij NEC, RKC, Cambuur Leeuwarden en AC Milan. Men verwart hem wel eens met zijn halfbroer René Inzaghi – die invalt als Filippo ziek is. Inmiddels is hij uitgegroeid tot ’s lands meest gevreesde sportjournalist. Filippo is namelijk de grondlegger van de vraag “wat ging er door je heen?” Sindsdien proberen velen zijn interviewkunsten te evenaren – tevergeefs.

Charles Atan – Onderzoeksjournalist

Alles wat Charles Atan aanraakt, verandert in goud. Hij weet de redactie elke keer weer te verbazen en te verrassen met onverwachte pareltjes research en onderzoeksjournalistiek. Is het sterkst 5 minuten voor de deadline. Niemand beschermt zijn bronnen zó goed als Charles.

Uiteraard kunnen we ook niet zonder de bijdragen van:

Floor Logstra – redacteur Politiek
Samantha Zegiklekkerniet – redacteur Paupershit
Rijk de Graaier – redacteur Economie
Erna Iefkens – Razende Reporter
Erica Terpstra – Correspondent Wanderlust
Ben van de Kaart – redacteur Drank & Drugs
Piet Zaadjes – redacteur Food
Patrick Jumpen – redacteur Muziek
Eli ter Geneuzel – redacteur ’t Gooi
Demy Pan – redacteur Volksgezondheid