Gestoorde gek eet 1 bord voedsel in all-you-can-eat restaurant

Richard Teunissen uit Boxtel heeft zich compleet voor lul gezet door maar 1 bord vreten te nemen in all-you-can-eat restaurant Eten & Zo.

Gestoorde gek eet slechts 1 bord in all you can eat restaurant

De TBS-klinieken in de provincie Brabant misten dit weekend geen patiënten. Toch was het mogelijk dat er een complete malloot vrij rondliep in Boxtel. In all-you-can-eat restaurant Eten & Zo vond de 29-jarige Richard Teunissen dat hij aan één bord voedsel voldoende had.

Door Samantha Zegiklekkerniet

Met lede ogen heeft de familie Teunissen moeten aanschouwen hoe neef Richard, die onterft gaat worden, zichzelf voor lul heeft gezet. Naar verluidt liep hij naar het buffet en kwam hij terug met een mootje zalm, een gepofte aardappel en wat lauwe gestoomde groenten.

“En dat is nog niet eens het ergste”, zegt Richards zus Rita (36, tattoo in hals). “Hij heeft daar drie kwartier mee gedaan. Ik had gelukkig nog maar net tijd voor een vierde bord pasta/frikandel/saté/ei. Gewoon zonde man van al dat eten. Wat een klootzak.”

Trash

Ook oom Peter (51, zwetend voorhoofd), die de restjes van het dessert (chocolade-ijs met patat, red.) van neefje Guido (3, gouden ketting) wegwerkt, heeft geen enkel goede woord over voor Richard. “Wat een bosmongool. Dit is gewoon pure verspilling weet je. Dit is slecht van het milieu enzo als je maar 1 bord pakt toch. Richard… ik vond hem altijd al een beetje trashy. En ik kan het weten, want ik ben vuilnisman.”

Richard ‘dief van eigen portemonnee’ Teunissen kon zich niet vinden in de kritiek: “Ik had gewoon geen honger meer. Ik twijfelde nog of ik een toetje zou nemen maar er zat naar mijn idee net wat teveel loempia in de fruitsalade.”