Mensen met een ‘E’ of ‘O’ in hun naam hebben aids en moeten trakteren op McDonald’s

Aids

Het ziet ernaar uit dat mensen met een ‘E’ of ‘O’ in hun naam de dodelijke ziekte aids hebben. Als klap op de vuurpijl moeten ze ook nog eens trakteren op McDonald’s, als ze getagged worden door hun vrienden. Dat hep op Facebook gestaan.

Door Samantha Zegiklekkerniet

“Vet stom, ik heb de ‘E’ in mijn naam”, zucht de 13-jarige Kelly. Zojuist heeft ze gehoren gekregen dat ze aids heeft. “Mijn klasgenootje Timo had het gezien op Facebook en hij heeft het ook. Het was echt een schok, oh my god. We zijn helemaal in de war.”

Voor de 7-jarige Bert heeft het leven weinig zin meer. “Mijn vriendjes hebben me getagged, nu moet ik hen ook nog McDonald’s geven. Leuk, zo’n laatste avondmaal. Nee, dat wordt bepaald geen Happy Meal.”

Voor Anky (83) komt het nieuws als geroepen. “Ik heb gelijk mijn kinderen en kleinkinderen getagged in het bericht. Trakteren ze mij ook eens! Wel kut van die aids, maar ja.”

Het nieuws komt daags nadat alle mensen geboren in de maand september seriemoordenaars bleken te zijn.